Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı: Ferhat intikamını nasıl alacak?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı: Ferhat intikamını nasıl alacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 08:46

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanıyla birlikte ilk tüyolar geldi. En 30 Ekim Pazartesi günü yayınlanan Siyah Beyaz Aşk'ın son bölüm finaliyle büyük bir şaşkınlık yaşayan dizi takipçileri özellikle Aslı'dan bıçak darbesi alan Ferhat'ın akıbetini merak ediyordu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Ferhat intikamını nasıl alacak? İşte Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümüne dair ilk görüntüler ortaya çıktı. Kanal D ekranlarının iddialı yeni sezon dizilerinden Siyah Beyaz Aşk'ın 4. bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Yeni bölümde Aslı ve Ferhat arasındaki savaş bambaşka bir hal alıyor. Aslı, Ferhat'ın geçmişini sorgulamaya başlıyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Son bölüm finalini çarpıcı bir şekilde yapan Siyah Beyaz Aşk’taki yeni gelişmeler heyecanla bekleniyor. Bambaşka karakterlere sahip Ferhat ve Aslı’nın yollarını kesişme hikayesini anlatan Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümüne bıçaklanma sahnesi damga vurdu. Aslı’dan bıçak darbesi ardından Ferhat’ın akıbetini merak eden izleyiciler yeni fragmandan ipucu almayı umut ediyordu. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı büyük bir yüzleşme bekler. Ferhat, Aslı'nın artık kendisini daha iyi anlayabileceğini savunur. Aslı ise bilerek öldürmediğini ve istese da bunu yapabileceğini savunur. Ferhat, Aslı'nın da artık karanlığa adım attığını ve her şeyin daha farklı olacağını düşünür.

Haberin Devamı

Öte yandan Aslı ile Ferhat, bir arada vakit geçirdikçe ikilinin gizli duyguları da ortaya çıkmaya başlar. Aslı, Ferhat'ın geçmişini sorgulamaya başlarken, Ferhat'tan hiç beklemediği bir hamle gelir. Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Kasım Pazartesi 20.00'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşi Aslı’yı her yerde arayan Cem, savcı Yiğit ile iş birliği yapar ve Ferhat ve ailesinin peşine düşerler. Ferhat ile Aslı’nın nikahına baskın yapan polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Yiğit, dayısı Namık Emirhan ve ağabeyi Ferhat’ın maskesini düşürmek için intikam almaya kararlıdır.

Yıllar önce adaleti sağlamak için ailesinden uzaklaşan Yiğit, yıllar sonra karşılarına çıkar. Öte yandan ağabeyinin canı tehlikeye girmemesi için Aslı içine çekildiği oyunu sürdürür. Ağabeyi Cem’in tüm ısrarlarına rağmen gerçekleri saklamaya karar veren Aslı, kimsenin tehlikede olmaması için büyük bir fedakarlık yapmaya devam etmektedir.

Cem ve Yiğit, tüm olanlara inanamaz ve Ferhat’ı sorguya çekerler. Ferhat, zekasıyla herkesi atlatmaya çalışırken, Aslı’yı büyük bir tehlike beklemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!