Gözler Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölüm fragmanında: Yiğit ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Gözler Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölüm fragmanında: Yiğit ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 09:37

Siyah Beyaz Aşk dizisinin olaylı son bölümü ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Kanal D ekranlarının iddialı yapımı Siyah Beyaz Aşk 4 Aralık Pazartesi günü 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aslı'nın zehir zemberek sözlerinin şaşırttığı son bölüm finalinde Yiğit ve ailesi kurşun yağmuruna tutuldu. Peki Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yiğit ölecek mi?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü için geri sayım son gelişmelerin hemen ardından başladı. 4 Aralık tarihinde duygu yüklü sahneleriyle kalplere dokunan Siyah Beyaz Aşk'ın 8. bölüm finaline Yiğit ve ailesine düzenlenen saldırı damga vurdu. Ailenin akıbetini merak eden izleyiciler heyecanla yeni fragmanı araştırıyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 9. bölümde Yiğit ölecek mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her hafta başka bir sürprizle ve gerilimle izleyici karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümünde polislere emir veren Yiğit, Ferhat’ın güvenlik güçleri tarafından götürülmesini istedi. Ferhat'ın geçmişinin peşine düşen Aslı ise hiç ummadığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı. Ferhat'ın acı dolu geçmişi, her şeyi en baştan düşünmesini sağladı. Son bölüm finalinde Ferhat ve Aslı, birlikte hareket etmeleri gereken bir durum içerisine girerken; Savcı Yiğit ve ailesi ateş hattında kaldı.

Evi kurşun yağmuruna tutulan Yiğit’in ve ailesinin akıbetini merak eden izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanını takip ediyor. Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanının en geç perşembeye kadar yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ferhat’ı ihbar eden Aslı, büyük bir sürprizle karşılaştı.  Namık Emirhan’ın düşmanı Şahin Cigal tarafından hayatları zindana çevrilen Ferhat ile Aslı, Gülsüm’ü kurtarmaya çalıştılar. Gittikleri evde tuzağa düştüklerini anlayan ikili, oradan kurtulmanın yollarını aradılar. Ferhat, kız kardeşi Gülsüm’ü kurtarmak için kısıtlı zamanının kaldığının farkındaydı. Bu kez tek başına değildi ve en büyük destekçisi Aslı oldu.

Aslı ile Ferhat’ın birlikte hareket etmeleri, sonrasındaki büyük bir felaketin habercisiydi. Aslı, Ferhat’ın herkese zarar verdiğini ve onunla ilişkisi olanları bambaşka insanlar haline getirdiğini savundu. Sert bir dille Ferhat’ı suçlayan Aslı, gerçekleri kardeşi savcı Yiğit’e de anlattı. Ferhat’ın tutuklanması, ikili arasında yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşledi.

 

BAKMADAN GEÇME!