Siyah Beyaz Aşk final bölümüyle ekranlara geldi! Siyah Beyaz Aşk'ın finalinde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk final bölümüyle ekranlara geldi Siyah Beyaz Aşkın finalinde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 18:43

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizi Siyah Beyaz Aşk, 28 Mayıs akşamı yayınlanan 32. bölümüyle birlikte ekranlara veda etti. Final bölümünde neler yaşandığını merak eden diziseverler, Siyah Beyaz Aşk'ın finalinde neler yaşandığını sorgulamaya başladı. Peki, Siyah Beyaz Aşk'ın finalinde neler oldu?

Haberin Devamı

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaştığı Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk, bu akşam final bölümüyle son kez izleyiciyle buluştu. Aslı ile Ferhat'ın aşkını ve onların etrafından gelişen olayların anlatıldığı sevilen dizinin final bölümünde, Aslı ve Ferhat nihayet nikah masasına oturdu. İşte, Siyah Beyaz Aşk'ın final bölümünde olanlara dair kısa bir özet...

SİYAH BEYAZ AŞK'IN FİNALİNDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk'ın 28 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlara gelen olan final bölümünde, Ferhat, Aslı’yı Jülide’nin kurduğu tuzaktan kurtarır ve hastaneye yetiştirir. Ancak, Aslı ve bebeğin durumu kritiktir. Ferhat’ın gergin bekleyişi  Aslı’ya olan aşkının büyüklüğünü anlaması için bir fırsat yaratırken,  bu süreç gelecek ile ilgili yeni planlar kurmasını da sağlayacaktır. Ferhat her şeye sıfırdan başlayıp aşklarında yarım kalan ne varsa tamamlamaya karar verir.

Haberin Devamı

Ancak, kapattığını düşündüğü meseleler Ferhat’ın peşini kolay bırakmayacaktır. Aslı’yı öldürmeye kalkan Jülide büyük bir korku içerisinde, kendisini kurtarmanın yollarını arar. Bu süreçte Namık, Jülide’yi işine yarayacağını düşünerek yanında tutmaya karar verir. Bu karar Jülide’yi bekleyen büyük bir tehlikenin habercisidir. Kendi adına her şeyin bittiğini düşünen Yeter, Namık ile alakalı beklenmedik bir planının içerisine girer. Yeter’in bu sırada yaşayacağı hangi olay onu tekrar hayata ve ailesine bağlayacaktır?

Öte yandan, Namık ise yurtdışına kaçmanın yollarını ararken, Yeter’in hasta olduğunu öğrenir. Bu bilgi Namık’ın kaçış planında beklenmedik bir değişikliğe gitmesini neden olur. Namık’ın Yeter ile ilgili kurduğu plan, Aslı ile yeni bir hayata başlamanın eşiğinde olan Ferhat’ı çok büyük bir tehlikenin içerisinde bırakacaktır.

BAKMADAN GEÇME!