Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yiğit ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Yiğit ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 11:09

Pazartesi akşamlarının en iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk yine son bölümüyle göz doldurdu. Çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelen dizide seyirciler çok heyecanlandı. Yayınlanan son bölümde, Yiğit kimliği belli olmayan kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayrıca Aslı, Ferhat'ta tüm gerçekleri söyledi. İzleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyor. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aslı, bebeği aldırmadığını itiraf etti. Ayrıca Yiğit silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SİYAH BEYAZ AŞK 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrollerini paylaştığı, diziseverlerin bu sezonki vazgeçilmezlerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk'ın yayınlanan son bölümü yine heyecan doluydu. Merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde: Ferhat’ın operasyona gitmesine engel olmaya çalışan Aslı, bebeği aldırmadığını itiraf eder. Aslı, ikinci kez eline aldığı silahı bu sefer kime doğrultacak? Namık’ın değişen tavırlarına dayanamayan İdil, kapalı kapılar ardında intikam peşinde. İdil’in sabrını taşıran son damla ne olacak? Cüneyt ile yaptığı işbirliğinin sonu nereye varacak?

Haberin Devamı

Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak için önemli adım atan ikili, doğacak bebeğin hayalini kurmaya başlarlar. Aslı, bebeğini aldırmadığını ve Ferhat'ı kaybetmek istemediğini dile getirir. Bu itiraf sonrası Ferhat, Aslı'nın attığı adıma karşılık verir. Çiftin kalplerini dinlemesi, mutlu günlerini beraberinde getirir.

Yiğit'in sözlerini dinleyen Ferhat, baba olacak olmasının heyecanını yaşamaya başlar. Her şey güzel giderken, Yiğit silahlı adamların saldırısına uğrar. Yiğit'in ölüm kalım savaşı, herkesi şoka uğratır.

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'de ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!