Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı: Ferhat vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı: Ferhat vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 22:34

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından başladı. Aslı ve Ferhat’ın motosiklet sahnesinin sosyal medyayı salladığı Siyah Beyaz Aşk son bölüm finali kafalarda soru işareti bıraktı. Yarım kalan aşklarına sahip çıkmaya çalışan Ferhat’ın vurulup vurulmayacağını merak eden izleyiciler yeni fragmanı sorguluyordu. İşte Siyah Beyaz Aşk 18. bölüm fragmanı ve yeni gelişmelerin kısa bir özeti

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk macerası kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi akşamlarının heyecan ve aşk dozu yüksek sahneleriyle dikkat çeken iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk, 12 Şubat Pazartesi günü 17. bölümüyle ekrana geldi. Aslı ve Ferhat’ın romantizm dolu sahnelerine tanık olan izleyiciler, final sahnesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aslı ve Ferhat herkesten ve her şeyden uzak romantik bir gece geçirirken, yanı başlarında Cüneyt’in onlar için hazırladığı kötü sürpriz vardı. Peki yeni bölümde neler olacak? Ferhat vurulacak mı? Tüm bu soru işaretleri önümüzdeki hafta belli olacak.

Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlanan 18. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda yer alacak. Dizinin yeni bölümünde Özgür masalın sonunu öğrenmek için Ferhat'ı arıyor. İşte, Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Özgür masalın sonunu öğrenmek için Ferhat'ı arıyor. Masalın sonunda "Güzel, masalın sonunda Çirkin'e bi' güzel aşık olmuş."

 

BAKMADAN GEÇME!