Heyecan dorukta: Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Heyecan dorukta: Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 09:46

Kanal D ekranlarının iddialı yeni sezon dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümü için nefesler tutuldu. 25 Aralık Pazartesi günü yayınlanan Siyah Beyaz Aşk son bölümünde Namık Emirhan, büyük sırlarına Aslı'nın da ortak olduğunu öğrendi. Finalde ise herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Özgürlüğüne kavuşma fırsatı yakalayan Aslı'nın Ferhat'tan ayrılamadığı anlar kalplere dokundu. Şimdi ise gözler yeni fragmanda. Peki Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün finali ardından hemen gündeme geldi. Son bölümde Aslı, günler sonra özgürlüğüne kavuşma fırsatı yakaladı. Aslı ve Ferhat'ın duygusal veda anına tanık olan izleyiciler, ikilinin akıbetine dair bir ipucu almak umuduyla Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanını araştırıyor. Peki duygu yüklü son bölüm finaliyle ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfaya eklenecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Ferhat’ın göründüğü gibi bir olmadığını anladı. Onun o karanlık tarafının, acılarını kapatmak için kullanılan bir kalkan olduğunu düşündü. Üstelik her şeyden habersizdir ve bir yalanın içinde yıllarca yaşamaktadır. Aslı, annesi Yeter’in nasıl böyle bir şeyi Ferhat’tan sakladığını sorgulamaya başladı.

Ferhat ise Aslı’nın kendisini değiştirmeye çalıştığını düşündü. Bu değişimden hoşnut olmayan Ferhat, anlamadığı bir şekilde Aslı’ya karşı koyamadığını fark etti. Kalbi ve aklı arasında gidip gelen Ferhat, bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Yeter ise Aslı’nın her şeyi öğrendiğini Namık Emirhan’a haber verdi. Ferhat’ın öğrenmemesi için her şeyi yapmaya hazır olan ikili, yeni bir plan yaptılar Aslı’nın gelişiyle her şeyin daha da kötüye gittiğini düşünen Namık, Aslı’yı ortadan kaldırmanın yolunu aradı. Ferhat’a daha önce de çiftlikteki evde öldürülmesi gerektiğini söyleyen Namık, bu sefer kendi harekete geçti. Namık Emirhan, herkesin sırlarının olduğunu savundu ve Aslı’nın sırlarını ortaya çıkarmak için hamle yapacağını belirtti. Yeter ise, Aslı’ya bir şey olması durumunda Ferhat’ın bunun peşine düşeceğin biliyordu.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!