Sinem Umaş kimdir? Canlı yayında ateş püskürdü

Güncelleme Tarihi:

Sinem Umaş kimdir Canlı yayında ateş püskürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2019 10:50

Sinem Umaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce sokak hayvanlarını hedef gösterdiği gerekçesiyle Yeliz Yeşilmen ile tartışan Sinem Umaş, son olarak sosyal medya fenomeni Nilay Toprak ile sert bir diyalog yaşadı. Peki, Sinem Umaş kimdir?

Haberin Devamı

Bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur Musun' programıyla ünlenen Sinem Umaş, yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. Bir dönemin fenomen gelin adayı, Nilay Toprak hakkında suç duyurusunda bulundu. İkilinin sert diyalogları ardından Sinem Umaş'ın hayatı bir kez daha merak konusu oldu. İşte, Sinem Umaş'ın hayatına ilişkin bilgiler

'Gelinim Olur Musun', İşte Benim Stilim yarışmalarıyla adını duyuran Sinem Umaş, 1984 yılında dünyaya geldi. Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinen Sinem Umaş, Ata ile çalkantılı bir beraberlik yaşamıştı. 

Ata Türk, 2005 yılında bir otel odasında ölü bulunmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, yıllar sonra İşte Benim Stilim yarışmasıyla ortaya çıkmıştı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Sinem Umaş, son zamanlarda ise ünlü isimlerle yaşadığı tartışmalar ve sert sözleriyle dikkat çekiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!