Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanında Cengo ve Burak'tan yeni plan

Güncelleme Tarihi:

Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanında Cengo ve Buraktan yeni plan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 15:48

Sıfır Bir 4. sezon 5. bölümünde taşlar yerinden oynuyor. Hapishane içerisinde yaşanan gerilimin farkında olan ve ucunun kendilerine dokunacağını bilen Cengo ve Burak, Yahya'nın baskısı üzerine saf değiştirmeye karar vermiştir. Yahya ve adamları hakkında bildikleri her şeyi anlatmaya karar veren ikili, Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanında Savaş ve yeni ekibiyle görüşmeye başlamıştır. İşte, Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı ve bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

Sıfır Bir 4. sezon 5. bölümü ile Blu TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Sami'nin Cengo ve Burak'ı yüz üstü bırakması üzerine ikili yeni bir plan yapmış ve Savaş'a tüm planları anlatmıştır. Savaş'ın Sami dışındaki düşmanları arasına katılan Yahya ve Necip ise tehlikenin farkına varmıştır. İşte, Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sıfır Bir'in son bölümünde Yahya, Sami'nin Necip aracılığıyla gönderdiği parayı kabul etmiş, Savaş ve arkadaşlarını teker teker öldürmek üzere örgütlenmiştir. Cezaevindeki ilk infazını Cio'nun üzerinde planlayan Savaş, cezaevinin berberinden bu işi halletmesini istemiştir. Berberin böyle bir eylemde bulunacağını, saf değiştiren Cengo ve Burak aracılığıyla öğrenen Cio, buna karşın bir plan kurmuş ve canını kurtarmayı başarmıştır. Şimdi savaş için harekete geçmenin tam zamanıdır.

Haberin Devamı

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 14.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BAKMADAN GEÇME!