Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle şoke eden dakikalar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle şoke eden dakikalar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 14:20

Şevkat Yerimdar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen anlar yaşatmaya devam etti. Ekranların herkes tarafından büyük beğeniyle takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar'ın son bölümünde Şevkat’in yıllar önce kimliği kaybolmuştu ve o kimlik kullanılarak Moldovyalı bir kadınla evlendirilmişti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şevkat'in kimliğinin kaybolmasında Cuma’nın payı vardı. Bunu herkesten gizledi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Şevkat’ in evli çıkması nedeniyle evlenemeyeceklerini anlayan Esin başlarda Şevkat’e tavır yapsa da sonra Şevkat’in durumdan haberdar olmaması nedeniyle birlikte hareket etmeye karar verir. Şevkat’in yıllar önce kimliği kaybolmuştur ve o kimlik kullanılarak Moldovyalı bir kadınla evlendirilmiştir. Kimliğin kaybolmasında Cuma’nın payı vardır. Bunu herkesten gizler. Şevkat ve Esin Moldovalı kadını bulup sahte nikahı iptal ettirmek için uğraşacaklardır.

Haberin Devamı

Küçük ve sevimli bir mahallede yumurta satarak geçimini sağlayan Şevkat ile, babasının servetine göz dikmeyip, kendi çabasıyla okuyarak ressam olan Esin'in aşk hikayelerinin anlatıldığı ''Şevkat Yerimdar''da bu hafta ünlü oyuncu İrina İvkina sürprizi yaşanacak. “Ali Baba ve 7 Cüceler" filminden tanıdığımız güzel oyuncu İrina İvkina, Şevkat Yerimdar’da da dikkatleri üzerine toplayacak.

Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle şoke eden dakikalar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Esin dergide okuduğu bir taktiği, Şevkat üstünde denemeye karar verir. Sebepsiz yere surat yapar. Şevkat’in Esin’in gönlünü alabilmesi için ilk önce ne yapmış olduğunu bulması gerekmektedir. Cuma canlı yayına katılır. Fakat sıra şarkı söylemeye gelince işler karışır. Cevdet küçük bir kalp krizi geçirir. Artık bir an önce torun sevmek istemektedir. Şevkat’ten evlilik işini çözmesini ister. Şevkat borcunu ödeyebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirir ve özel koruma olur. Fakat koruması olduğu kişi, Esin’in hiç hoşuna gitmeyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!