Şevkat Yerimdar 8. bölüm 2. fragmanı... Şevkat evlilik teklifi mi edecek?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 8. bölüm 2. fragmanı... Şevkat evlilik teklifi mi edecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 14:20

Şevkat Yerimdar yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Cuma günleri ekrana gelen karakter komedisi Şevkat Yerimdar son bölümünün hemen ardından 8. bölüm fragmanları yayınlandı. Dün yayınlanan son bölümde Esin ve Şevkat’ın yakınlaşma sahneleri dikkat çekti, finalde yaşananlar ise merak uyandırdı. Peki yeni bölümde neler olacak. İşte Şevkat Yerimdar 8. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar son bölümüyle renkli ve bir o kadar da romantizm dozu yüksek sahneleri ekrana taşıdı. Beyazperdeden ekranlara uyarlanan Şevkat Yerimdar dün akşam 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Elektriklerin gitmesi üzerine evde baş başa kalan Esin ve Şevkat ilk defa aşk üzerine konuştu. İkilinin bu anlarına tanık olan ekran karşısındakiler itiraf beklese de beklenen gelişme olmadı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! İşte Şevkat Yerimdar 8. bölüm fragmanları!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat tesadüfen Bora ile Ayça’yı baş başa yakaladığı kulübe arabayla camdan girmesi mahallede neşeli bir yankı bulur. Arkadaşları Şevkat ile epey kafa bularak onu kızdırır. Fakat Esin yaptığından ötürü Şevkat’e çok kızmıştır. Şevkat bu çılgınca hareketi neden yaptığını Esin’e açıklamaz, Bora’nın Ayça ile ilişkisini ispiyonlar gibi Esin’e söylemeyi delikanlılığına yediremez. Şevkat’in sessizliği Esin’in aklını karıştırır ve onun sakladığı şeyi öğrenmeye çalışır.
İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!