Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde keyifli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde keyifli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 23:28

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Esin ve Şevkat nikah için gizlice gün aldılar. Biran önce bir aksilik çıkmadan evlenmek istiyorlardı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Esin ve Şevkat nikah için gizlice gün alırlar. Biran önce bir aksilik çıkmadan evlenmek istemektedirler. Fakat mahalleli bunu duyar ve düğün için baskı yapar. Sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildir. Cuma dükkanını geri alma planları yaparken, İsmail de Cuma’dan kurtulma planları yapmaktadır. Düğün günü yaklaştıkça mahalledeki heyecan da gittikçe artmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!