Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 23:17

Şevkat Yerimdar dizisinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça keyifli ve samimi dakikalar yaşadılar. Dizinin yayınlanan son bölümünde Esin ve Şevkat, Ludmila’nın peşinde olduğu adamı buldular ve bebeği ondan geri almak için bir plan yaptılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde sonunda bebeğine kavuşan Ludmila kızıyla beraber yeni bir hayata yelken açtı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Esin ve Şevkat, Ludmila’nın peşinde olduğu adamı bulurlar ve bebeği ondan geri almak için bir plan yaparlar. Sonunda bebeğine kavuşan Ludmila kızıyla beraber yeni bir hayata yelken açar.

Haberin Devamı

Esin, Şevkat’le baş başa kalıp artık evliliklerini planlamak ve romantik anlar yaşamak istemektedir. Birlikte Kartepe’ye gitmeye karar verirler. Mahalleden kimseye haber vermeden gizlice tatile çıkarlar. Fakat onları orada ummadıkları sürprizler beklemektedir.

Cuma, Bahar’a aşk mektuplarını yazanın kendisi olduğunu söyler. Amacı, Bahar ile evlenerek Cevdet’in mirasından pay almaktır. Fakat işler planladığı gibi gitmez.

BAKMADAN GEÇME!