Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 10:09

Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı, son bölümün ardından merakla araştırılmaya başlandı. Zengin olma hayaliyle alınan piyango bileti, mahalleli tarafından Şevkat'e emanet edilmiştir. Biletin kaybolması üzerine mahalleli Şevkat'i ablukaya almıştır. Peki, çok enteresan olayların yaşandığı Şevkat Yerimdar son bölümün ardından 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Piyango bileti kaygısının yaşandığı son bölümün ardından mahalleli arasında gerginlik değişik bir boyut almıştır. Peki, Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? İşte, detaylar

Şevkat Yerimdar 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlandığı an bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şevkat ve Esin esnafların kamera kayıtları sayesinde bebeğin annesinin izini bulur. Fakat bu tehlikeli bir maceraya dönüşür.

Mahalle esnafları ortaklaşa piyango bileti alırlar ve bileti Şevkat’e emanet ederler. Bilete büyük ikramiye vurur fakat bilet kaybolmuştur. Esnaflar Şevkat’ten kuşkulanırlar. Onun yalan söylediğini ve parayı tek başına götürmek istediklerini sanırlar. Gelişen olaylar da bu kuşkuyu artırır. Şevkat’in bir türlü bulamadığı bilet hiç ummadığı bir yerdedir.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ralliyi kaybeden Bora yaptığı kazayı hafif atlatmıştır ama Esin’e numara yaparak ona tekrar yaklaşır. Ayrıca Şevkat ile aralarını açar. Ama kapıya bırakılan bir bebek Esin’le Şevkat’i yine birbirine yaklaştırır. Anneyi bulana kadar bebeğe birlikte bakmaya karar verirler. Fakat bu sandıkları kadar kolay değildir.
İsmail, Tezene ile baş başa bir akşam geçirmek için bir plan yapar. Gülperi ve Bozkır’ı konsere göndermeyi başarır. Ama dahiyane sandığı planı beklenmedik olaylarla ters teper, yine fiyaskoyla sonuçlanır.
Şevkat tesadüfen kendisine hırsızlık kumpası yapanların izini bulup, peşlerine düşer. Artık Bora ile burun buruna gelmek üzeredirler.

BAKMADAN GEÇME!