Şevkat Yerimdar oyuncuları kimler? İşte, yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar oyuncuları kimler İşte, yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 09:33

Şevkat Yerimdar 2. bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Ekran macerasına dün akşam başlayan Şevkat Yerimdar'ın ilk bölümünde oyuncuları ve karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler, yeni bölümde yaşanacakları şimdiden merak ediyor. İşte, ilk bölümü kaçıranlar için Şevkat Yerimdar oyuncuları ve yeni bölümden ilk kareler!

Haberin Devamı

Haftalardır tanıtımları yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi dün akşam 1. bölümüyle ilk kez görücüye çıktı. Dizinin ilk bölümünün hemen ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Cumartesi günleri yayınlanacak olan Şevkat Yerimdar 2. bölüm fragmanı merak uyandırırken ilk bölümde yaşananlarda hafızalardaki yerini koruyor.

Bir karakter komedisi olan dizi gerek konusu gerekse kadrosuyla sosyal medyada da konuşuldu. Şevkat Yerimdar dizisi 26 Mayıs Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sinemadan televizyona uyarlanan Şevkat Yerimdar oyuncuları ve konusuyla dikkat çekti.  2013 yapımı sinema filmiyle aynı ismi taşıyan yeni dizinin başrollerinde yine aynı isimler yer alsa da kadroda değişiklikler var. İşte, Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma'nın da yer aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları ve karakterlerine ilişkin detaylar!

Haberin Devamı

Özgürcan Çevik- Şevkat Yerimdar

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

Başak Parlak- Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

Salih Kalyon- Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Haberin Devamı

Murat Akkoyunlu- Cuma

Semtin tesisatçısıdır. Trakyalıdır. Son derece gevşek, sakar bir ustadır. Bir şeyi yapar, başka bir şeyi kırar. Hiç altta kalmaz, daima mazereti vardır. Akupuntur noktalarına elektrik vererek insanın her sorununu çözeceğini iddia eder. Bunu başardığı da olur. Esin’in mahalleye gelmesi hayatını değiştirir. Hayal edemeyeceği kadar yükselir.

Pascal Nouma- Pascal

Antika koleksiyonu yapmak için Cevdet’in dükkanına gider. Önce Cevdet ile ahbap, sonra Şevkat ile kanka olur. Cevdet’ten aldığı antika masanın gizli gözünden define haritası çıkar. Şevkat ile define ararken, beklenmedik maceralara sürüklenir.

ŞEVKAT YERİMDAR 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat güne evindeki tavaya sinirlenerek başlar. Tavanın canına okuduktan sonra dükkana gider. Çarşı esnafı onun sinirlerini katlar. Şevkat kira ve banka borçlarını ödemek için arabasını satmaya karar verir. Şevkat yola çıkarken Niko her zamanki hikmetli laflarını sıralar, evrene yaydığı öfkenin başına bela saracağını söyler. Tabii Şevkat bu sözlere hiç kulak asmaz. Ancak Niko haklı çıkar, Şevkat arabayı satamaz, üstüne üstlük peşine üç bela takıp gelir: Esin, Bora ve Şefik...

Esin, Fransa’dan dönmüş ve yeniden İstanbul’da yaşamaya karar vermiştir. Babası Cevdet bu kararından ötürü çok mutludur. Kızına yeni bir araba hediye eder. Esin, Bora ile buluşacak, sonra doğup büyüdüğü mahalleye gidecektir. Cevdet çarşıdaki dükkanların ve mahalledeki birçok evin sahibidir. Kiraların yattığı banka hesabının kartını Esin’e verir. Artık bu gelirlerin tümü Esin’in olacaktır.

Haberin Devamı

Şevkat trafikte önce Bora, sonra Esin ile kapışır. Doruğa çıkan öfkesinin piyangosu kötü adam Şefik’e çıkar. Arabasını satamadan mahalleye geri dönen Şevkat, Esin’le bir de orada karşılaşır. Gelişen olaylar Şevkat’i çileden çıkarır. Esin m

BAKMADAN GEÇME!