Sevgili Geçmiş'in oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Sevgili Geçmiş oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Sevgili Geçmişin oyuncu kadrosunda kimler var İşte Sevgili Geçmiş oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2019 21:33

Star TV ekranlarında izleyicilere merhaba diyen Sevgili Geçmiş dizisi cuma akşamı 2. bölümü ile ekranlara geldi. 3 genç kadının yıllar sonra kardeş olduğunun ortaya çıkması ile olaylar zincirinin geliştiği dizide, çok sayıda ünlü oyuncu kamera karşısına geçiyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Sevgili Geçmiş oyuncuları ve konusu ile merak uyandırdı. Peki, Sevgili Geçmiş'in oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Sevgili Geçmiş'in konusu.

Haberin Devamı

Cuma akşamları ekranlara gelen Sevgili Geçmiş, yeni bölümüyle 1 Kasım'da sevenleri ile buluştu. Emre Kınay, Ece Uslu gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut oturuyor. İzleyiciler tarafından takip edilen dizide, heyecanlı anlar ekranlara yansıyor. Peki, Sevgili Geçmiş'in oyuncuları kimler? İşte, dizi ile ilgili merak edilenler.

SEVGİLİ GEÇMİŞ'İN KONUSU NE?

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.

Haberin Devamı

DİZİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ece Uslu (Cahide Esen Karalar)

Cahide’nin mutlu hayatı bir anda kocasının ölümüyle yıkılır. Bunlar olduğu sırada biri 3, diğeri 2 yaşında, sonuncusu ise henüz 6 aylık üç kızı vardır. 24 yıl ceza alır. Onun hayatı bitmiştir, çocuklarının yetimhaneye verilmesini kabul eder, cezaevinde büyümelerini istemez.

Emre Kınay (Cemal Karalar)

Çilem, İpek ve Deren’in amcasıdır. Sistemlidir, kuralcıdır. Oyun kurmayı iyi becerir. İsteklerinin yapılmasını ister. Gücü kullanmayı, insanları yönetmeyi, manipüle etmeyi iyi bilir.

Sevda Erginci (İpek Gencer)

Üç kız kardeşin ortancası olan İpek, Güneşli Bahçe’ye evlatlık verilmiştir, fakat bunu o gizemli mektubu alıncaya kadar bilmemektedir. Tekin Malik’in hayatlarına girmesiyle ailesi bütün mal varlıklarını kaybederler. Üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanında çalışmaya başlar ve kısa süre sonra da aralarındaki yaş farkına rağmen sevgili olurlar.

Seçkin Özdemir (Sinan Malik)

Açık sözlüdür. Paradan nefret eder. Herhangi bir yerde herhangi bir şekilde, kendisinden güçsüz bir insanı ezmeye çalışan bir zorbaya rastlarsa dayanamaz. Muhakkak karşı çıkar ve eziyet gören kişiyi zorbanın elinden kurtarmaya girişir. Bunun için ne gerekiyorsa göze alır.

Haberin Devamı

Bağlanmayı sevmez, yalnızlık onun için vazgeçilmezdir. En büyük tutkusu denizdir.

Melis Sezen (Deren Kutlu)

Deren, çok akıllı, disiplinli ve çalışkandır. Zengin bir ailede üst sınıf alışkanlıklarıyla büyüdüğünden, modern, kültürlü, nazik biridir. Tıp fakültesinden çok iyi dereceyle mezun olmuştur.

Güzeldir, bakımlıdır ama kendisini göstermesini pek bilmez. Hiç aşık olmamıştır. Ta ki Kenan ile tanışana kadar. Karşılaştıkları andan itibaren birbirinden etkilenirler.

Burak Yamantürk (Kenan Soykan)

Güneşli Bahçe’nin bıçkın delikanlısı Kenan, gayri meşru işlere bulaşmak zorunda kalır. Zamanla kendi ayakları üzerinde durmayı başarır ama yine bildiği, öğrendiği yollarla. Artık alacak tahsilatı, çek senet işleri yapan biridir.Sert görünümünün ardında, nüktedan biri yatar. Başından birçok aşk macerası geçmiştir ama birine bağlanmak ona göre değildir. Ta ki Deren’le tanışana kadar. Kendisinden oldukça farklı bu şehirli kadına âşık olur.

Haberin Devamı

Özge Özacar (Azra Yılmaz)

Üç kız kardeşin kız kardeş olmayanıdır Azra...Bir barda şarkı söyleyerek para kazanır. Bir albüm yapmak en büyük tutkusudur. Onu bilenler Azra’yı karşılarına almayı pek tercih etmezler; bilirler ki Azra arızadır. Üç kız kardeşin en küçüğü olan Çilem’le aynı yurtta büyümüştür.

Güneşli Bahçe’ye geldikten sonra ilk karşılaştığı kişi olan Mahir onun dikkatini çeker fakat Mahir’in aslında çocukluğundan bu yana İpek’e aşık olduğunu anlaması çok uzun sürmez.

Burak Çelik (Mahir Denizhan)

Mahir kasaba tarafından çok sevilen, saygı duyulan bir adamdır. Adalet duygusu her zaman ön plandadır. İnsanlar için iyilik yapmak, onlara yardım etmek onun için özel bir durum değil olağandır. Diğer insanlarla yakın bir ilişkisi olmasına rağmen yalnızlıktan hoşlanır.

Haberin Devamı

Mahir için dönüm noktası, Azra’nın kasabaya gelmesidir. Sakin, düzenli bir hayat yaşarken hayatı Azra ile tanışmasından itibaren değişir.

 

BAKMADAN GEÇME!