Servet dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Servet dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 22:54

Servet dizisinin yayınlanan ilk bölümünde oldukça heyecanlı dakikalar yer aldı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Can Yiğit (Yusuf Çim), Ferah’ı (Bahar Şahin) bulmak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na geldiği anda kaderin onlara oynayacağı oyundan habersizdi. İlk bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Servet dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Servet dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Kudret Fettah, işlediği büyük günahı ona hatırlatan bir mektup aldığında, iyilikle kötülük aynı anda harekete geçti. İlk bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Servet dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Can Yiğit (Yusuf Çim), Ferah’ı (Bahar Şahin) bulmak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na geldiği anda kaderin onlara oynayacağı oyundan habersizdir. Can, ilk karşılaştıkları anda kendini Ferah’ın gülümseyen gözlerine kaptırıyor. Ferah’ın koşarak Korkmaz’a (Baran Bölükbaşı) sarıldığı tanıtımda, “Çok uzaklardan gelip, beni çok uzaklara götürecek hayali bir sevgilim var benim!” sözleri de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kudret Fettah’ın “Kendi torununuzun ölüm emri bana ulaştığında emri dinlemedim, onu öldürmedim” sözleriyle fenalaştığı üçüncü fragmanda Can Yiğit, Ferah’ı bulmak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na gidiyor. Ferah öfkeyle kurumdan ayrılırken, Can Yiğit’in kaza anları heyecanı yükseltiyor. Yener Fettah’ın, babası Kudret Fettah için “Bu adam beni katil edecek!” sözleri dikkat çekiyor.

SERVET 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kudret Fettah, işlediği büyük günahı ona hatırlatan bir mektup aldığında, iyilikle kötülük aynı anda harekete geçer. Gerçek değerini bilmediği bir araziyi, henüz adını bile bilmediği torununa vasiyetinde bırakan Kudret, Can’ı da onu bulması için görevlendirir. Yaşadığı Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan ayrılmak zorunda kalan Ferah, Narin ile Korkmaz’ın ardından Adana’dan İstanbul’a gitmek zorunda kalır. Henüz haberi olmadığı dev serveti Ferah için tehlikelerle dolu bir hayat kavgasının başlangıcı demektir.

Yener ve annesi Belkıs, babasının gizlice hazırlattığı vasiyetin içinde bulunduğu kasayı açmak için harekete geçmiştir. Yener’in açacağı kasadan ellerinden kayıp gidecek olan dev bir servet değil, bitti sanılan büyük düşmanlıklar, birbirlerinden nefret eden aileler, insanların güç ve para uğuruna yapmaya gönüllü oldukları kötülükler de çıkacaktır.

BAKMADAN GEÇME!