Serkan Kaya kimdir kaç yaşında? Mesele parçası ile yükselişe geçti

Güncelleme Tarihi:

Serkan Kaya kimdir kaç yaşında Mesele parçası ile yükselişe geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 10:08

Serkan Kaya, sesi ve yorumu ile müzik dünyasını yakından takip eden vatandaşların merakla araştırdığı kişi oldu. 2001 yılında ilk albümünü çıkaran Serkan Kaya, bundan 10 yıl sonra ikinci albümü ile piyasalarda bir kez daha yer almıştır. Albüm çıkarma aralığını giderek düşüren ünlü sanatçı, 2015 yılında Gönül Bahçem, 2017 yılında ise Miras albümü ile müzik platformlarına giriş yapmıştır. Peki, Serkan Kaya kimdir kaç yaşında? İşte, ünlü isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Son günlerin popüler şarkıcısı Serkan Kaya, ses tonu ve seslendirdiği şarkılarla akıllarda kalan bir isim. Katıldığı programlar ve basında yer alan haberlerden sonra gündem olan Serkan Kaya'nın kim olduğunu merak eden hayranları, sevilen şarkıcının özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki Serkan Kaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Seslendirdiği "Mesele" ve "Kalakaldım" eserleri ile adını geniş kitlelere duyuran Serkan Kaya, son günlerde yaşı, eğitimi ve kariyeri merak edilen isimlerin başında geliyor. İşte son günlerin popüler şarkıcısı Serkan Kaya hakkında merak edilen her şey...

SERKAN KAYA KİMDİR?

1978 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Serkan Kaya, ilkokul ve ortaokul eğitimini Sivas'ta tamamladı. Sivas Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Serkan Kaya, liseyi bitirdikten sonra askere gitti. Vatani görevini Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde tamamlayan Serkan Kaya, İstanbul'a gelerek müzikal çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

2001 yılında ilk albümünü çıkaran Serkan Kaya, albüm çalışmasının ardından daha çok söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı ikinci albümünü çıkaran Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı.  "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" albümünün çıkış şarkısı olan "Sevemiyorum" şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" ve "Zor Bela" adlı şarkılarını kliplendirdi.

2015’te "Gönül Bahçem" adlı yeni albümünü çıkaran Serkan Kaya, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü kazandı. Serkan Kaya'nın en bilinen eserleri ise "Mesele" ve "Kalakaldım" adlı şarkılarıdır.

ALBÜMLERİ

Senden Sonra Ben - 2000

Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? - 2011

Gönül Bahçem - 2015

Miras - 2017

BAKMADAN GEÇME!