Serhat Akın Survivor 2017 kadrosundaki yerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Serhat Akın Survivor 2017 kadrosundaki yerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 14:09

Serhat Akın'ın 2017 Survivor yarışmasına katılacağı programın yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Programın yayınlandığı her sene farklı branşlardan yarışmacıları kadrosuna dahil eden Acun Ilıcalı, bu yıl futbolcu furyasına Serhat Akın'la devam edecek. Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda ismini Avrupa futboluna duyuran ve 'Kadıköy Boğası' lakabıyla nam salan Serhat Akın, 2017 Survivor ünlüler kadrosundaki yerini alan isimlerden birisi oldu

Haberin Devamı

Serhat Akın, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Yarışması’nın yeni sezon ekibine dahil edildi. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden Milli futbolcu Serhat Akın'ın Survivor'ın yeni sezonunda 'ünlüler' takımında yer alacağını açıkladı. Peki, uzun süredir ekranlarda görülmeyen Serhat Akın kimdir? Survivor 2017 yarışmacıları kimler?

Serhat Akın Survivor 2017 kadrosuna dahil oldu.  Önceki akşam Cihangir’de Kafa Dergisi’nin düzenlediği yeni yıl partisine katılan yapımcı Acun Ilıcalı, üçüncü yarışmacının Fenerbahçeli ünlü futbolcu Serhat Akın olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı, Serhat Akın'ın Survivor ünlüleri arasında yer alacağı bilgisini sosyal medyas hesabı üzerinden de duyurdu. Haberin yayılması ardından Survivor'da katılacağı kesinleşen diğer isimler ve Serhat Akın kimdir? sorusu yeniden gündeme geldi. Peki Survivor 2017'de yarışacağı kesinleşen Serhat Akın kimdir? İşte, programda yarışacağı kesinleşen diğer yarışmacılar ve milli futbolcunun hayatı!

Haberin Devamı

Serhat Akın Survivor 2017 kadrosundaki yerini aldı

SERHAT AKIN KİMDİR?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak Survivor ile yeniden gündeme gelen Serhat Akın, 5 Haziran 1982 yılında Bretten'de dünyaya geldi. Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu en son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır.1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye Millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer olmuş diğer sezon RSC Anderlecht'e geri dönmüştür. 15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig'e yeni dahil olan Kocaelispor'la anlaşan futbolcu, burada 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. Ligin 15. haftasında Kocaelispor'dan para alamadığı ve beklediği ilgiyi göremediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Ligin takımlarından Kayserispor ve Beşiktaş kendisi ile ilgilenmiş fakat Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2011-2012 sezonu için Yusuf Şimşek'in Futbolcu-Antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor'la anlaşmıştır. 2012-13 sezonu yaz transfer döneminde Yusuf Şimşek'in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşmıştır. 2013-14 sezonunun başında Almanya 3. lig ekiplerinden BAK 07'ye transfer olmuştur.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI

Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Havuç karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay, ıssız adaya gidecek ilk isim oldu. Programın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, kısa bir süre önce de başka bir futbolcunun Survivor'da yer alacağı haberini duyurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden uzun yıllar Beşiktaş'ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız Survivor 2017'nin ünlüler takımına dahil olduğunu açıklamıştı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!