Sen Anlat Karadeniz 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 21:54

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü için nefesler tutuldu. Vedat'ın adamları tarafından boynuna ilmek geçirilen Mercan'ın infaz sahnesine tanık olan izleyiciler Sen Anlat Karadeniz 17. bölüm fragmanını sorguluyor. Peki Vedat'ın şeytani planı işe yarayacak mı? Mercan ölecek mi? Bu soruların yanıtı önümüzdeki hafta belli olacak. Peki Sen Anlat Karadeniz 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz'in olaylı son bölümünün hemen ardından fragman araştırmaları başladı. 9 Mayıs tarihli Sen Anlat Karadeniz 16. bölümünde Mercan'ın infaz edilme görüntüleri damga vurdu. Nefes'in Tahir ile evlenmesini kabullenemeyen Vedat, intikamını alabilmek için Mercan'ı intihar etmiş gibi göstermeye karar verdi. Mercan'ın ölüp ölmediğini merak eden dizi takipçileri Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanıyla bir ipucu bekliyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'in dramatik hikayesinin anlatıldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü yine heyecan doluydu. Ekranlara gelen 16. bölümün ardından gelecek hafta yaşanana gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz'in 9 Mayıs akşamı ekranlara gelen 16. son bölümünde, Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak  zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin"  cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. 

BAKMADAN GEÇME!