Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2019 12:59

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Dizinin hayranları yeni bölümler için sabırsızlanırken, bir yandan da Sen Anlat Karadeniz'in ekranlara döneceği tarihi sorguluyor. Sen Anlat Karadeniz 'in yayınlanan yeni sezon tanıtım fragmanının ardından, 54. bölümün yayınlanacağı tarih de izleyenlerle paylaşıldı. Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanları izleyicilerle buluştu. Kısa bir süre sonra yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz 54. Bölümüne dair ipuçları veren fragmanlarda Nefes’in bebeğine vereceği isim ortaya çıkıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yeni isimlerin dahi olacağı Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu 4 Eylül Çarşamba günü ekran macerasına başlayacak. 

YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır. Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşırken, Melek’in itirafı Genco’nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar. Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco’nun elinde tutsaktır.

BAKMADAN GEÇME!