Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Tahir kendisini kaybediyor

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Tahir kendisini kaybediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 09:54

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ilk ipuçları geldi. 14 Mart Çarşamba tarihli Sen Anlat Karadeniz son bölümünde Yiğit'i Vedat'a veren ismin abisi Mustafa olduğunu öğrenen Tahir, yeni bölümünde kendisini kaybediyor. İki kardeşin birbirine düşmesinden sorumlu tutulan Nefes, Saniye'nin hışmına uğruyor. Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özet!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz’in 14 Mart tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Son bölüm finalinde Yiğit'in sözleri Nefes ve Tahir'i şok etti. Yeni tanıtımda Tahir'in çıldırdığı anlar soru işareti bıraktı. Peki Sen Anlat Karadeniz 9. bölümde neler olacak?

Aşkları büyük sınavlar vermek zorunda kalan Tahir ve Nazar, öğrendiği gerçekle bir kez daha sarsıldı. Yiğit’i Vedat’a Mustafa’nın verdiğini öğrenen Tahir’in yapacaklarını merak eden izleyiciler, Sen Anlat Karadeniz 9. Bölüm fragmanıyla ilk tüyoları aldı. Mustafa’nın yaptığını öğrenen Tahir, baba ocağının kapısına silahla dayanıyor. Oğullarının birbirlerine düşmesinden Nefes’i sorumlu tutan Saniye, onu kapı dışarı ediyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 9. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazar'ın onlara sıktığı mermi, Tahir'i yaralamasa da kalbinden vurdu. Nefes'in merminin önüne atlaması, bizim deli uşağı iyice delirtti. Bütün sülaleyi ayağa dikti ve Mercan'ın intihar girişimiyle çalkalanan Karadeniz'in Nefes'e kucak açması için tedbirler aldı. Ama bu tedbirlerden bir tanesi, hem Tahir'in hem Nefes'in canını çok yaktı. Asiye vargücüyle Nefes'in ve Yiğit'in Karadeniz'e yerleşmesi için uğraşırken, Mustafa bir yandan kardeşine karşı duyduğu suçlulukla, bir yandan da yeni kurulan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla başetmeye çalıştı. Tüm bu dertlerin arasında, Tahir'e vermek zorunda kaldığı bir söz, Mustafa'nın vicdan yükünü çok ama çok ağırlaştırdı. Vedat ise, bir yandan Kalelileri batırmak için uğraşırken, bir yandan ablası Mercan'ın intihara kalkışmasının öfkesiyle yanan Nazar'a gözünü dikti. Karısını ve oğlunu geri alabilmek için her fırsatı kullanmakta, Nefes'in üstüne tüm ağır silahlarıyla gitmekteydi.

 

BAKMADAN GEÇME!