Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Kalelilere büyük darbe

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Kalelilere büyük darbe
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 11:10

Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam 29. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Nefes ve Tahir'in romantik anlarının ön plana çıktığı Sen Anlat Karadeniz son bölüm finaline Vedat’ın yeni kumpası damga vurdu. Yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicilerle buluştu. İşte, Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7 Kasım tarihli bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler vardı. Özellikle Tahir ve Nefes’in romantik anları çok konuşuldu. Nefes’i yemeğe götüren Tahir, evlenme teklifi etti. Nefes ve Tahir’in aşk dolu dakikalarına tanık olan dizi takipçileri, Sen Anlat Karadeniz’in son bölüm finalinde beklenmedik bir gelişmeyle sarsıldı. Vedat, Nefes’in ‘adam öldürmeye tam teşebbüs’ suçundan en az 8 yıl ceza almasına neden olacak soruşturmanın başlatılması için avukatına talimat vermişti. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Nefes’in tutuklandığı, Tahir’i ise zor bir seçimin beklediği görülüyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. 

 

BAKMADAN GEÇME!