Sen Anlat Karadeniz 19. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanları

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 19. bölümünde neler olacak Yeni bölüm fragmanları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 13:27

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanları izleyicilerle buluştu, çarpıcı ipuçları geldi. Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz 19. bölümünde Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla iyice gözünü karartıyor. Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz son bölüm finalinde Tahir, Ceylan’ı Vedat’ın elinden almayı başarmış, Mercan ise gözlerini açmıştı. Mercan’ın konuşup konuşmayacağını merak eden izleyiciler, son bölümden bu yana yeni fragmanı araştırıyordu. İşte Sen Anlat Karadeniz 19. bölümünden ilk detaylar!

Fragmanlarda Nefes’in duygu yüklü sözleri ön planda. Öldü sandığı kızıyla yan yana olan Nefes’in evlat acısı Ceylan’ın gelişiyle yeniden su yüzüne çıkıyor. Tahir ise Vedat’a verdiği sözden dolayı gerçekleri açıklayamıyor. Mercan’ın gözlerini açtığını öğrenen Vedat ise yeni bir planın peşinde! 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir'in göğsüne Cemil'in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil'in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir'in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat'a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir'in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes'e olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahir'den daha delidir. Tahir Kaleli'nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: "Tahir bizi bırakmaz!" Son nefesiyle kendisini Karadeniz'in serin sularına bırakan Tahir, Nefes'e verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefes'siz mi kalacaktır?

 

 

BAKMADAN GEÇME!