Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm 2. fragmanında zehir zemberek sözler

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm 2. fragmanında zehir zemberek sözler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 12:43

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nefes, Tahir ve Yiğit’in mutlu görüntüleriyle başlayan Sen Anlat Karadeniz 27. bölüm 2. fragmanında Vedat, gördüğü manzarayla bir kez daha darbe alıyor. İşte, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanları ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet

Haberin Devamı

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı Sen Anlat Karadeniz 27. bölüm 2. fragmanıyla nihayet güzel haberler verdi. 24 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak bölüme dair ipuçları veren fragmana Nefes’in “Yıkıyorsun dağıtıyorsun tüm gücünü toplayıp yeniden saldırıyorsun ama bunu ayırmıyorsun, asla ayıramayacaksın.” sözleri damga vurdu. Tahir, Yiğit ve Nefes’in aile tablosu çizdiği görüntüler Vedat’ın gelişiyle değişse de Vedat, hastalıklı bir şekilde sevdiği kadının ağzından bir kez daha zehir zemberek sözler duyuyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Son bölümde Nefes'in kalbinin durduğu anlar ekrana kilitlerken; yaşanılanlardan kendisini sorumlu tutan Tahir'in hali yüreklere dokundu. Vedat'ın kurşunu Tahir'in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyordu. Vedat, demir parmaklıklar ardında duvarlaraİ Tahir Karadeniz'e Nefes diye ağlıyordu. Nefes’in yaşam mücadelesi verdiği Sen Anlat Karadeniz’in son bölüm finaline Yiğit’in kaybolması damga vurdu.

Haberin Devamı

''ARABESK'İN KARAMSAR SÖZLERİNİ KABUL ETMİYORUM''

BAKMADAN GEÇME!