Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 23:27

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Tahir ve Mustafa'nın Vedat'ı köşeye sıkıştırdığı Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında kelepçe sahnesi merak uyandırdı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Tahir cezaevine mi girecek? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ve kısa bir özet

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdi. Son bölümde Tahir'in vurulduğu haberi Kaleli Ailesi'nin tüm üyelerini yasa boğdu, finale ise Vedat'ın Mustafa tarafından kaçırılması damga vurdu. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicilerle buluştu. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?

Haberin Devamı

YENİ SEZONDA YENİ İSİM

Çekimleri Karadeniz'de devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME!