Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 23:12

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine duygusal dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındaydı. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca şoke oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek? Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!