Gözler Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm fragmanında... Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Gözler Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm fragmanında... Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 09:34

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş son bölümün hemen ardından başladı. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Sen Anlat Karadeniz'in 6 Haziran tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Son bölüme Vedat'ın kaçış sahnesi ve Mustafa'ya oynanan oyun damga vurdu. Nefeslerin tutularak izlendiği 20. bölümden sonra fragman gündeme geldi. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz'ın 6 Haziran tarihli bölümü olaylı gelişmeleriyle hafızalara kazındı. Vedat’tan tamamen kurtulmak isteyen Tahir, elindeki görüntüleri polise verdi. Arandığından haberi olmayan Vedat ise Kaleli Ailesi’ne son darbeyi indirmek için Nazar ile nikah masasına oturdu. Vedat’ın cinayet suçlamasıyla arandığı Sen Anlat Karadeniz son bölüm finaline ise Mustafa’nın başına gelenler damga vurdu. Arabasının bagajından ceset çıkan Mustafa tutuklandı. Öte yandan Vedat'ın peşine düşen Tahir, Yiğit’i kaçırmayı başardı. Tüm bu olaylar ardından gözler Sen Anlat Karadeniz yeni bölümüne çevrildi. 

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek… Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık.


BAKMADAN GEÇME!