Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanına infaz sahnesi damga vurdu | Mercan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanına infaz sahnesi damga vurdu | Mercan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 14:57

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vedat ve Tahir'in bir kez daha karşı karşıya geldiği Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanına Mercan'ın infaz sahnesi damga vurdu. Nefes- Tahir evliliği ardından gözü iyice dönen Vedat, bu kez Mercan'ı kullanıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Boynuna ilmek geçirilen Mercan ölecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz’in olaylı son bölümü ardından yeni fragman araştırmaları başladı. 2 Mayıs Çarşamba tarihli Sen Anlat Karadeniz 15. bölümünde Nefes ve Tahir’in nikahlarının kıyılmasıyla rahat bir nefes alan izleyiciler final sahnesinde büyük bir şok yaşadı. Son bölümde nikah sahnesini nefeslerini tutarak takip eden dizi takipçileri, geçtiğimiz günlerde Vedat’ı vurmaktan son anda vazgeçen Tahir’in bu kararı almasının nedenini öğrendi. Nefes, Yiğit’ten sonra doğan kızının erken doğum nedeniyle öldüğünü sanıyordu ama gerçek bambaşkaydı. Tahir ve Nefes arasında geçen konuşmadan sonra aslında bu gerçeği Tahir’in de bildiği ortaya çıktı. Peki yeni bölümde neler olacak? Tahir, Vedat'ın koz olarak kullandığı Ceylan'ı bulabilecek mi? Nefes, kızının yaşadığını öğrenecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes'in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği "Vedat'ın artığıyla evlenecek misin?" sözünden dolayı Nefes'e çok kızgındır. Nefes'in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes'in de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat'ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat'ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!