Sen Anlat Karadeniz son bölümde şok eden gerçek! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz son bölümde şok eden gerçek Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 16:04

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından başladı. Tahir ve Nefes’in nikah masasına oturduğu Sen Anlat Karadeniz son bölüm finaline ortaya çıkan gerçek damga vurdu. Geçtiğimiz bölümlerde Vedat’ı vurmaktan son anda vazgeçen Tahir’in bu kararı almasındaki neden ortaya çıktı. Peki olaylı son bölüm finaliyle şaşırtan Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tahir, Yiğit için evlenme kararını bir kere aldı ve ok da yaydan çıktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes'in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği "Vedat'ın artığıyla evlenecek misin?" sözünden dolayı Nefes'e çok kızgındır. Nefes'in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes'in de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat'ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat'ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir'le Nefes evlenebilecekler mi?

BAKMADAN GEÇME!