Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Sema Aydemir kimdir Survivor Sema Aydemir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 15:55

Survivor 2018'de ünlüler takımında yer alan Sema Aydemir'in adı her hafta en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Güzel fiziği ve adada oynanan yarışmalardaki hırsıyla hemen kendini belli eden Sema Aydemir, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir kaç yaşında?

Haberin Devamı

Sema Aydemir'in kim olduğunu ve yaşını merak eden seyirciler bu konuda araştırma yapıyor. Sema Aydemir'in özel yaşamı ve kariyerini öğrenmek isteyen vatandaşlar konu hakkında, detayları öğrenmek adına, internetten yararlanmak istiyor. İşte, Survivor 2018'de ünlüler takımında yer alan Sema Aydemir hakkında merak edilen her şey...

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir 1985 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Sema Aydemir, geçmişte katıldığı heptatlon yarışları ile de hatırlanmaktadır. Atletizmdeki başarısıyla Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil etmiş ve adından söz ettirmiş bir sporcu olan Sema Aydemir, Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında ülkemizi temsil etmiştir.

Haberin Devamı

400m engelli kategorisinde en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. Kendisi gibi atletizm camiasından olan Olimpiyat Üçüncüsü Milli Atlet Eşref Apak ile evlenen ve bu evliliğinden bir çocuğu olan Sema Aydemir, 2016 yılında eşinden boşandı.

2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda da yer alan Sema Aydemir, Survivor 2018 All Star yarışmasında Ünlüler takımının iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2018'de şu ana kadar 34 oyunda yer alan başarılı yarışmacı puan tablosunda ise 65 puanla 4. sırada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!