Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin sevgilisi kim?

Güncelleme Tarihi:

Selin Ciğerci kimdir Selin Ciğercinin sevgilisi kim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 18:20

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra'nın kim oldukları merak ediliyor. Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ya da basında yer alan haberlerin ardından, adından söz ettiren Selin Ciğerci'nin ve sevgilisi Gökhan Çıra'nın kim olduğu araştıran vatandaşlar, merak ettikleri sorulara internette yanıt arıyor. Peki, Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra kimdir?

Haberin Devamı

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla magazin basınına sık sık konu olan Selin Ciğerci'nin özel yaşamı, kariyeri ve hakkındaki diğer bilgiler merak konusu oldu. İşte, bir zamanlar 'Bebek Okan' olarak bilinen Selin Ciğerci ve sevgilisi hakkında merak edilen detaylar...

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Son dönemin fenomen isimlerinden Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti.

Haberin Devamı

Demet Akalın ile yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ve yorumlarıyla sık sık adından söz ettiren Selin Ciğerci, 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkardı. Selin Ciğerci'ye ilk şarkısında Ebru Polat eşlik etti.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

16 Şub 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Diyarbekırspor'da futbolcuydu. Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ortaya çıkınca Diyarbakırspor Gökhan Çıra'ya tepki gösterdi. Tepkinin ardından Gökhan Çıra Diyarbakırspor 'la yollarını ayırdı.

BAKMADAN GEÇME!