Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı ne zaman başlıyor Sefirin Kızı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2019 21:55

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin tanıtım fragmanları yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'un oturduğu çekimleri Muğla'da gerçekleşen Sefirin Kızı'da, Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesi anlatılacak. Peki, Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? İşte, Sefirin Kızı dizisinin ilk fragmanı ve yayın tarihi ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarında başlayacak olan Sefirin Kızı geri sayıma devam ediyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'ın senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümünü izlemek isteyenler, yayın tarihini sorguluyor. Peki, Sefirin Kızı ilk bölüm ne zaman? İşte, diziyle ilgili ayrıntılar.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” çok yakında Star’da başlayacak.

Dizinin yayın tarihi netleştiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI KONUSU NE?

Yapımına O3 Medya ve NGM’nin birlikte imza attığı ‘Sefirin Kızı’nın başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. ‘Sadece Zeybek oynarken çöken’ varlıklı işinsanı Sancar Efeoğlu ile sefirin kızı Nare’nin engellerle dolu aşk hikâyesi.

BAKMADAN GEÇME!