Seda Bakan 'Bana Sevmeyi Anlat' finalini böyle yaptı

Güncelleme Tarihi:

Seda Bakan Bana Sevmeyi Anlat finalini böyle yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 10:29

Bana Sevmeyi Anlat final bölümüyle ekran macerasını tamamladı, geriye finalde çekilen fotoğraf kareleri kaldı. 'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinin Leyla'sı Seda Bakan, final yapan projeyle ilgili ilginç bir paylaşım yaptı. Peki, sevilen dizinin final bölümünde neler yaşandı? İşte, 22. bölümüyle son kez izleyici karşısına çıkan Bana Sevmeyi Anlat'ın final bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Dün akşam yayınlanan bölümüyle final yapan 'Bana Sevmeyi Anlat' dizisinin başrol oyuncusu, sosyal medyadan takipçilerine veda etti. Seda Bakan, dizide yer alan bir cenaze sahnesi sonrası çekilmiş fotoğrafı yayımladı. Bana Sevmeyi Anlat'ın kötü karakteri Haşmet'in cenaze sahnesinin ardından Dolunay Soysert’le çekilmiş bir selfiesini yer veren Bakan, bu kareye ‘Bye Bye Haşmet’ notunu düştü. Peki, yaz sezonunda başlayan Bana Sevmeyi Anlat'ın final bölümünde neler yaşandı?

Bana Sevmeyi Anlat'ı final bölümünde; Alper tutuklu yargılanacaktır, cezaevine gönderilir. Leyla’ya öfkelidir, Leyla kolay yolu seçmiş ve vazgeçmiştir. Canan, Ayla’yı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmet’in arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir. Haşmet ya Ezgi ya Alper diyerek onu köşeye sıkıştırır. Engin de teslim olur Haşmet’e... Leyla ise nikah masasına oturmadığı sürece Ezgi hayatta kalamayacaktır. Leyla sevdiklerinin hayatta kalması pahasına kendi hayatını Haşmet’in ellerine teslim etmektedir. Düğün günü yaşanacaklar ise kimin kazanan olduğunu gösterecektir.

Haberin Devamı

Seda Bakan Bana Sevmeyi Anlat finalini böyle yaptı

 

 

BAKMADAN GEÇME!