Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisi neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni bölüm ne zaman Savaşçı dizisi neden yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 10:10

Savaşçı dizisi Fox TV yayın akışı içerisinde yer almaması sebebiyle vatandaşların merakına neden oldu. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanı sıra kanal değiştirme ihtimali de düşünülerek Savaşçı hangi kanalda sorusu da yöneltilen sorgular arasında yer aldı. Peki, Savaşçı dizisi neden yok ve yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, dizi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisinin yeni bölüm akıbeti merak konusu oldu. Bugün yayınlanması beklenen Savaşçı 27. bölümünün Fox Tv yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Savaşçı yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Fox TV ekranlarının nefes kesen dizisi Savaşçı'nın, 7 Ocak 2018 Pazar tarihli yayın akışından çıkartılması dizi takipçilerine hayal kırıklığı yaşattı. Savaşçı 27. bölüm fragmanıyla önemli ipuçları edinen izleyiciler, merakla yayın tarihini araştırıyor. Peki Savaşçı yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Yılbaşı sonrası pek çok dizi ekran macerasına bir haftalık ara verdi. Bu dizilerden biri de Savaşçı oldu. Çatışma sahneleriyle ekrana kilitleyen Savaşçı dizisinin 27. yeni bölümü 14 Ocak Pazar günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz Diyar ve Serdem’i ikna ederek tehlikeli umut yolculuğundan vazgeçirdi. Mirat her şeyi öğrenen Deniz’e aşkını itiraf eder ama Deniz’in kafasını toparlamak için zamana ihtiyacı vardı. Ece ve Volkan’ın arkadaşlığı gelişirken, Mustafa Ece’ye anne konusunu tamamen kapattığını söyledi. Raşhel Artun’la iletişime geçerek, Mirat’ın hala bekar olduğunu ve dededen kalma evde oturduğunu öğrendi. Zeynep ve Azize’yi taşıyan botun devrildiği ve ölüm haberleri hepsini sarstı.
Mehmet Cemile’yle evleneceklerini açıkladı. Hülya, Nejat ve Mirat dostluğunu bozmak için araya fitne soktu. Alihan Kıbrıs’ta çıkarıldığı mahkemede Deniz ve çocukların başlarına gelenleri, icra takiplerini öğrendi ve yıkıldı. Şebnem’le büyük bir kapışma yaşadılar. Şebnem Alihan’ın kafasını bulandırır. Artun Deniz’le evlenmeyi kafasına iyice koyarken, Deniz ve Mirat Cemile’yi Mehmet’e istemeye gittiler. Onca yıldan sonra terk ettikleri erkeklerin karşısına çıkan Zahide ve Raşel, İbrahim ve Mirat’ı alt üst etti.

BAKMADAN GEÇME!