Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanında Yıldız ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanında Yıldız ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 15:38

Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Bu akşam yayınlanacak olan Savaşçı 6. bölümünde Tepegöz ile Kağan arasındaki savaş iyice kızışıyor. Tepegöz Kağan’a ağır bir darbe indirmek için onun kız kardeşini kaçırıyor. Kağan ve ekibi Yıldız’ı kurtarmak için operasyon yapıyor. Peki, ekip başarılı olabilecek mi? Tepegöz tarafından kaçırılan Yıldız ölecek mi? İşte, Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan 6. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu bir bölüm yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Yüzbaşı Kağan Bozok için artık Tepegöz’le hesaplaşma zamanı. İşte, Savaşçı yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yüzbaşı Kağan Bozok için artık Tepegöz’le hesaplaşma zamanı! Yıldız’ın telefonundan Tepegöz’ün sesini duyan Kağan, çekildiği tuzağı hiçe sayarak, ailesini kurtarmak için Tepegöz’ün peşine düşer. Bunu öğrenen Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirse de Kağan ve Tepegöz için ölümüne bir mücadele başlamıştır. Kağan Bozok, son kozunu oynayan Tepegöz’e karşı bir kez daha ateşe koşuyor: tüm sevdikleri ve kapanmamış tüm hesaplar için.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yüzbaşı Kağan Bozok ölüme hiç bu kadar yakın olmamıştı!

Suriye’de teröristlerin elinde adım adım ölüme gitmekte olan Yüzbaşı Kağan direnmeye çalışırken,  Kopuz Albay en gözde adamını kurtarmak için Kılıç Timi’yle birlikte sonu belirsiz bir kavgaya atılır. Eline geçen bütün ipuçlarını değerlendiren Kopuz Albay, Kağan’ın yaşadığı umuduyla zamana karşı büyük bir yarışa girer.

Bu arada Tepegöz, yapacağı şeytani bir hamle ile Kağan’ı ele geçirmenin ve örgütteki eski gücünü tekrar kazanmanın peşindedir.

Her yönden saldırı altındaki Kopuz Albay, bu kez sınavların en zoruyla karşı karşıya. Kılıç Timi’nin her askeri ise aynı parolayı haykırıyor: “biz geride adam bırakmayız! Hele Kağan Bozok’u hiç bırakmayız!!!”

 

BAKMADAN GEÇME!