Savaşçı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun köşeye sıkıştı

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kuzgun köşeye sıkıştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 17:06

Savaşçı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Seyfo ile Albay Kopuz'un arasında gerçekleşen diyalogun ardından Kuzgun'un köşeye sıkışması, yeni bölümde ekrana gelecek olayları sorgulatmaya başladı. Peki, Savaşçı 41. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan 40. son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Son bölümde ekrana gelen olayların ardından Savaşçı dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı merakla araştırılmaya başlandı. Son bölümde Çiğdem ve Yeter deşifre olma riskiyle karşı karşıya kalmışlardı. İşte, Savaşçı dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Savaşçı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan
izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çiğdem ve Yeter deşifre olma riskiyle karşı karşıya kalmışlardır. Kılıç Timi silah arkadaşlarını kurtarmak için Kağan’dan emir beklerken, Çiğdem’in şaşırtan hamlesi olayın seyrini değiştirir.

Diğer tarafta ise Seyfi’nin karargahta olması gerilime sebep olur. Selçuk ve Doğan onu durdurmaya çalışırken, Albay’ın müdahelesi kafaları karıştırır.

Haberin Devamı

Roza ve Çeto, köylerden silah zoruyla topladıkları adamlarla Kuzgun’un yanına ulaşmaya çalışırken, attıkları pusuyla izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Ancak peşlerinde olan Kılıç Timi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur ve Albay Kopuz’un da sahaya çıkmasıyla hedefe adım adım yaklaşırlar.

 

BAKMADAN GEÇME!