Savaşçı son bölümün ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Serdar kendisine geldi!

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölümün ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Serdar kendisine geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 12:10

Savaşçı 5. bölüm fragmanı, son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Kılıç Timi karşısındaki büyük tehdide karşı varını yoğunu ortaya koymuştur. Savaşçı 5. yeni bölüm fragmanı öncesinde hastanede yatan ve sinir krizi geçiren Serdar üsteğmen, karşısında Kopuz'u görünce birden bire sakinleşmiştir. Peki, son bölümün ardından Savaşçı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Savaş sahneleriyle ekrana kilitleyen dizinin bu akşamki bölümüne dair ilk tüyolar fragmanla verildi. Savaşçı yeni bölüm fragmanına Yüzbaşı Kağan ve savaş bölgesindeki küçük bir kızı diyalogu damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak?  Yüzbaşı Kağan ölecek mi? İşte, Savaşçı yeni bölüm fragmanı ve detayları!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Türkmen lider Yahya Batur ve beraberindeki Türkmen kafileyi Türkiye’ye sağ salim götürmek için emir almış olan Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, dönüş yolunda büyük bir terör grubunun onlara doğru yaklaşmasıyla ateş çemberi içinde kalır. Çıkan çatışmada yaşanan beklenmedik olay, Türkmen kafilesiyle Kılıç Timi’ni ölümle burun buruna getirir. Durumu öğrenen Albay Kopuz timini cehennemden almak için zamana karşı yarışırken, Selver’den Tepegöz’ün tehdidini öğrenmesi işin rengini daha da değiştirecektir.

Haberin Devamı

Yüzbaşı Kağan, ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığından habersiz canını ortaya koyarken, Albay Kopuz her şeyi göze alacak ve askerini kurtarmak için son hamlesini yapacaktır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek. Karargahta diken üstünde bulunan Kopuz Albay da, Kılıç Timi de, Kağan’ın atacağı adımı merak ve endişeyle beklerken, herkesi şok edecek hamle, yine Tepegöz’den gelir. Kılıç Timi, arkadaşları için bir kez daha zamana karşı nefes kesen bir yarışa girer.

Kazanan kim olacak: Pusular ve kalleşlikler içinde kol gezen ölüm mü, yoksa inatla yaşatmayı seçenlerin bitmeyen umudu mu?

BAKMADAN GEÇME!