Savaşçı'nın son bölümü ekrana geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçının son bölümü ekrana geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 16:09

Savaşçı son bölümü izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Merakla beklenen dizinin son bölümünde en dikkat çeken olay, Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar'ın Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf etmesi oldu. Son bölümde ekrana gelen aksiyon ve heyecan olayların ardından gözler Savaşçı 37. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, mücadelenin hiç bitmeden devam edeceği Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 37. bölüm fragmanı belli oldu mu?

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan yeni bölümüyle aksiyonunun doozunu iyice arttırdı. Her hafta Pazar akşamı izleyicileriyle buluşan dizisinin son bölümünde, Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir. Dizide dikkat çeken bir başka olay ise, Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbaratı alan Kılıç Timi'nin vakit kaybetmeden harekete geçmesi oldu. Peki ilgiyle izlenen Savaşçı dizisinin 37. fragmanı belli oldu mu? Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI DİZİSİNİN 36. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.

BAKMADAN GEÇME!