Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Albay Halil ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Albay Halil ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 15:46

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. 28 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan Savaşçı 29. bölümüne dair önemli tüyolar veren fragmanda özellikle kahve sahnesi kafalarda soru işareti bıraktı. Zehirli kahveyle komplo kurulan Albay Halil ölecek mi? Kılıç Timi'ni bekleyen yeni gelişmeler neler? İşte Savaşçı 29. bölüm fragmanı ve son bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Savaşçı yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Savaşçı'nın 21 Ocak tarihli son bölümüne Anıtkabir sahnesi damga vurdu. Obaköy’lü Şehit dedesi Mehmet Taşlıca’ya diğer torununun da şehadet haberini vermemek için canını ortaya koyan Kılıç Timi, dedenin isteği üzerine Anıtkabir’e gitti ve Mustafa Kemal Atatürk’e selam durdu. Heyecan dozu yüksek son bölümün hemen ardından Savaşçı 29. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Savaşçı yeni bölümünden ilk görüntüler.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Temo’yu ele geçiren Kılıç Timi, Kürşat’ın hamlesiyle şok olur. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Kağan için Kürşat’ı durdurmak hiç kolay olmayacaktır.

Pia ise yaptığı planla Kopuz Albay’ı öldürmeye kararlıdır. Fakat Albay’ın Temo’yla ilgili gelen bilgilerdeki bir ayrıntıyı fark etmesi, Pia’yla Kopuz’u karşı karşıya getirir.

Haberin Devamı

Bu arada Güneydoğu kırsalından gelen kötü haber Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Albay Kopuz ve General Kutalmış için bu operasyon çok önemlidir. Çünkü söz konusu olan bir Mehmetçik’in hayatıdır. Bu Mehmetçik’i sağ salim dedesi ve ninesine kavuşturmak için  Kılıç Timi zamana karşı yarışır.

Obaköy’lü Şehit dedesi Mehmet Taşlıca’ya diğer torununun da şehadet haberini vermemek için canını ortaya koyan Kılıç Timi, Mehmet dedenin bir başka dileğini yerine getirmek için Anıtkabir’e gidecek ve Mustafa Kemal Atatürk’e selam duracaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!