Savaşçı son bölüm sonrası 17. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölüm sonrası 17. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 10:20

Savaşçı 17. yeni bölüm fragmanı için beklentilerini sürdüren vatandaşlar, son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağını sorgulamaya başladı. Savaşçı 17. yeni bölüm fragmanında Aslı ve Kağan'ın ölümle burun buruna gelmesi, diziyi takip edenler için heyecan dolu dakikalara neden oldu. Peki, Savaşçı 17. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylarla ilgili bazı detaylar

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağan’ı ölümle burun buruna getirdi. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağan’ı ölümle burun buruna getirmiştir. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Kağan ve diğerleri büyük bir endişeyle Aslı’dan gelecek iyi haberleri beklerken, umutlar gittikçe tükenir...

Haberin Devamı

Bu arada karargaha gelen bir istihbaratla operasyon kararı alan General Kutalmış ve Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni Üsteğmen Serdar komutasında harekete geçirir. Fakat Yüzbaşı Kağan, sevdiği kadın ölümle pençeleşse de, timiyle birlikte göreve gitmekte ısrar edecek ve annesi Selver’in karşı koymasına rağmen o operasyona çıkacaktır. Çünkü terör yine çirkin yüzünü göstermiştir. Söz konusu olan operasyon, Aslı gibi terör mağduru kadınların ve kız çocuklarının kurtarılmasıdır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaparken, Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getircek ve silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermeyecektir.

Albay Kopuz ise  karargahta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!