Sabriye Şengül’ün tokatı unutulmadı! Survivor Yunan yarışmacısı Konstantinos kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sabriye Şengül’ün tokatı unutulmadı Survivor Yunan yarışmacısı Konstantinos kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 15:23

Sabriye Şengül, Survivor’dan elenmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. Kendine has üslubuyla dikkat çeken Sabriye Şengül, özellikle Yunan yarışmacısı Konstantinos’a attığı tokatla hafızalara kazınmıştı. Acun Ilıcalı, yüzleşme bölümünde bu anı bir kez daha hatırlattı. O bölümü kaçıran program takipçileri hem o sahneyi hem de Yunan yarışmacıyı araştırmaya başladı. Peki, Konstantinos kimdir?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Survivor 2017 sezonunda bir ilk yaparak Türk- Yunan yarışmacılarını bir araya getirmiş, bu özel bölümde en çok konuşulan olay Sabriye Şengül ve Yunan yarışmacısı Konstantinos arasında geçen diyalog olmuştu. Sabriye Şengül, Yunan yarışmacı Konstantinos'a yemek götürmüş, Yunan yarışmacıda çiçek götürüp Sabriye Şengül’ü yanağından öpmüştü. Bunun üzerine neye uğradığını şaşıran Sabriye, Yunanlı Survivior'a tokat atmıştı.
Konstantinos kimdir?

Sabriye Şengül’ün tokatı unutulmadı Survivor Yunan yarışmacısı Konstantinos kimdir


27 yaşındaki Konstantinos, Atina'da yaşıyor. Antrenörlük dışında cankurtaranlık da yapan Konstantinos, vücut geliştirme sporuna kendisini adamıştır. Sportif kişiliğine basketbol ve futbol gibi popüler sporları da ekleyen yarışmacı, ölçülü davranış ve disiplinin kendisine en çok yardım edecek unsurlar olduğunu düşünmektedir. Nişanlı olan Vassalos, yaşamında yer edinmiş en önemli anı olarak, New York geçit töreninde Cumhurbaşkanlığı muhafız üyeliği zamanı dile getirmektedir. Konstantinos yarışmaya deneyim ve tabi ki ödül için katıldığını ifade ediyor.

BAKMADAN GEÇME!