Prison Break 5. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Prison Break 5. sezon 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 10:51

Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerinin karşısına çıktı. Yıllar sonra yeniden izleyicileriyle buluşmaya başlayan Prison Break 5. sezon 6. bölümü 10 Mayıs Çarşamba günü yayınlandı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Prison Break 5. sezon 7. yeni bölüm fragmanında aksiyon yüklü detaylar var. İşte, son bölümde yaşananların özeti ve Prison Break 5. sezon 7. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Prison Break 5. sezonda nefesleri kesmeye devam diyor. Macera ve aksiyonun hiç bitmediği Prison Break bugün 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.  Yayınlanan son bölümüne Scofield ve Lincoln Burrows IŞİD’in ele geçirdiği Yemen’den kaçmak için verdikleri mücadele damga vurdu. Final sahnesi ise nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Kafalarda soru işareti bırakan son bölüm finali ardından Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni fragmanda Michael'in yataktaki görüntüleri dikkat çekerken; gemi sahneleri merak uyandırdı. İşte, Prison Break 5. sezon 7. yeni bölümünde ilk ipuçları!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Prison Break’ın bugün sabah saatlerinde yayınlanan yeni sezon 6. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler vardı. Michael ve abisi diğer firarilerinden desteğiyle ülkeden kaçmak adına ellerinden gelen her şeyi yaptı. Ancak kendilerini bekleyen uçağı dakika farkı ile kaçırmaları başladıkları yere dönmelerine neden oldu. Bu talihsizliğin ardından yeni bir strateji geliştirmek zorunda olan Michael, Lincoln ve firari arkadaşları zorlu bir yola başvurdular. 

BAKMADAN GEÇME!