Prison Break 5. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? Linc kardeşini buldu!

Güncelleme Tarihi:

Prison Break 5. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak Linc kardeşini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 16:49

Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanı ile izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde DAEŞ'in elinden zor şartlar altında kurtulmayı başaran Michael ve ekibi, Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanında kaçış için planlar kurmaya devam ediyor. Peki, Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanında Michael ve Lincoln nasıl bir çıkış yolu bulacaktır.

Haberin Devamı

Prison Break son bölümün ardından 5. sezon 5. bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümde Michael'in zorlu bir sürecin ardından hapishaneden kaçmasının ardından Lincoln, Prison Break 5. sezon 5. bölümde kardeşiyle birlikte DAEŞ militanlarını atlatarak bir köeşeye sığınmışlardır. Peki, Michael ve Lincoln bu bataklıktan kurtulabilecek midir?

Mayıs’ın ilk haftası izleyicileriyle buluşacak olan Prison Break 5. sezon yeni bölüm fragmanında Yemen sokaklarını ateş alıyor. Lincoln ve Sara’nın planları hapisten kaçmalarını sağlamış olsa da başlarından bela eksik olmuyor. Lincoln ise kurtulmak amacı ile bir tren rayına atlıyor. Lincoln’un kurtulup kurtulmayacağı yeni bölümde netleşecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Lincoln için işler artık daha zordur. Kardeşi Michael öldü sanılırken Yemen’deki bir hapishanede olduğu öğrenilir. Bunun üzerine harekete geçen Lincoln, Sara ile beraber Michael’i kurtarmak için harekete geçer ancak bu defa yalnızca hapishaneden değil, ülkeden de çıkış yolunu bulmaları gerekecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!