Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanı - Yeni bölüm tarihi netleşti

Güncelleme Tarihi:

Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanı - Yeni bölüm tarihi netleşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 16:17

Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir izleyici kitlesi bulunan Prison Break’in 5. sezon yeni bölümünde aksiyon dozu yüksek sahneler yer alıyor. Peki, son bölüm finaliyle hafızalara kazınan Prison Break 5. sezon 5. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Prison Break 5. sezon yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Hapishaneden kaçış macerasının devam ettiği dizi bu hafta 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Sara ile birlikte Yemen sokaklarını yangın yerine çeviren Lincoln’un son hamlesi çok şaşırtacak. Prison Break heyecan dolu 5. Sezon 5. bölümüyle 3 Mayıs Çarşamba günü ekranlarda olacak.

Mayıs’ın ilk haftası izleyicileriyle buluşacak olan Prison Break 5. sezon yeni bölüm fragmanında Yemen sokaklarını ateş alıyor. Lincoln ve Sara’nın planları hapisten kaçmalarını sağlamış olsa da başlarından bela eksik olmuyor. Lincoln ise kurtulmak amacı ile bir tren rayına atlıyor. Lincoln’un kurtulup kurtulmayacağı yeni bölümde netleşecek.

Haberin Devamı

SOM BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lincoln için işler artık daha zordur. Kardeşi Michael öldü sanılırken Yemen’deki bir hapishanede olduğu öğrenilir. Bunun üzerine harekete geçen Lincoln, Sara ile beraber Michael’i kurtarmak için harekete geçer ancak bu defa yalnızca hapishaneden değil, ülkeden de çıkış yolunu bulmaları gerekecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!