Prison Break 5. sezon 2. bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Prison Break 5. sezon 2. bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 17:42

Prison Break dizisi 5. sezon ilk bölümüyle uzun bir zamandan sonra takipçileriyle buluştu. Efsanevi dizinin ilk bölümü ardından yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Peki, Prison Break 5. sezon 2. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Prison Break’ın yeni sezonu bu hafta itibariyle başladı. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar eklendi ve aksiyon başladı. Ekran macerasına 7 yıl gibi uzun bir süre ara veren dizinin ilk bölümü ardından gözler 2. bölüme çevrildi. Peki, yeni bölüm ne zaman?

Ülkemizde Türkçe altyazılı versiyonuyla yayınlanmaya başlayan Prison Break her Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkacak .İlk bölümü 5 Nisan günü yayınlanan Prison Break 2. Bölümü 12 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek.

PRİSON BREAK KONUSU

Konusu ve kadrosu ile dünya çapında bir fenomen olan dizide, tüm ipuçları öldüğü sanılan Michael'ın hayatta olduğunu gösterince Lincoln ve Sara şu ana kadarki en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlıyor. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor. Fakay Michael, Yemen'in en tehlikeli hapishanelerinden biri olan Ogygia Hapisanesindedir ancak Michael'ın sadece hapishaneden kaçması yeterli olmayacak gibi görünüyor çünkü bu kez ülkeden de kaçmanın bir yolunu bulması gerekiyor

BAKMADAN GEÇME!