Poyraz Karayel bu akşam neden yayınlanmadı? Poyraz Karayel 75. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel bu akşam neden yayınlanmadı Poyraz Karayel 75. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 19:35

Poyraz Karayel dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 75. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. İzleyenleri ekran başına kilitleyen heyecanlı dizi Poyraz Karayel'in yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmedi. Dizinin 75. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Poyraz Karayel'in kanal tarafından yayın akışından çıkartıldığını gören izleyiciler oldukça üzüldü. Diziseverler, Poyraz Karayel bu akşam neden yayınlanmadı? Poyraz Karayel 75. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça rehavet gösterdiler. Peki, Poyraz Karayel 75. bölümü bu akşam neden yok?

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisi 75. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölümüyle haftaya çarşamba akşamı ekranlara gelecek. İlgiyle takip edilen dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde tansiyon iyice yükselecek. Yeni bölüm Nevra hain planını devreye sokmaya başlıyor. Çınar ve Bahri baba arasında da gerilim iyice artıyor. İşte, Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Poyraz Karayel 75. bölümü bu akşam yayınlanmadı. Kanal tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da dizinin yeni bölümünün muhtemelen 1 hafta gecikmeli olarak ekranlara gelmesi bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Poyraz, aradıkları ismin Nevra olduğunu ortaya çıkarmıştır. Artık kendisine göre daha fazla ajanlık görevine devam etmesinin gereği yoktur. Poyraz istifa eder. 

Ayşegül, Poyraz ve Sinan yepyeni bir hayata adım atarlar. Ama İsa’nın Taşkafa ile ilgili öğrendiği gerçek Poyrazların hayatını da etkileyecektir. İsa'nın öfkesini Poyraz bile dindiremeyince, İsa geri dönüşü zor bir hata yapar. 

Haberin Devamı

Eda Kerem’i son anda kaçırmayı başarır. Herkesin peşinde olduğu Kerem, onu kaçıran Eda'ya, hayatını altüst edecek bir bilgi verir. Ayşegül'ün ihanetine şahit olan Çınar ise yıkılmıştır. Nevra, dağılmış Çınar'ı ayağa kaldırıp öfkesini, hak edenlere yöneltmesini sağlar. Çınar ihanetin bedelini ödetmek için Hikmet sandığı Poyraz’ı ve Ayşegül’ü ortadan kaldırmaya karar verir ve hemen harekete geçer. Poyraz ve Ayşegül ise onlara doğru yaklaşan tehlikenin farkında bile değildir...

DİZİNİN KÜNYESİ

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!