Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 17:29

Payitaht Abdülhamid dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Abdülhamid’in kurduğu plan işe yaradı ve Paşalardan kimin hain olduğu anlaşıldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Abdülhamid’in kurduğu plan işe yaradı ve Paşalardan kimin hain olduğu anlaşıldı. Son bölümün  bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan tarihi dizi Payitaht Abdülhamid'in gelecek hafta yayınlanacak olan 51. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam 50. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde, Fehim Paşa’nın adamları limanda kendilerini yalnız bıraktığı ve İrena’nın peşinden gittiği için isyan eder onun emrinden çıkarlar. Fehim Paşa adamlarına ateş püskürürken, İrena’nın bir melek mi, yoksa casus olarak yanına sokulmuş bir şeytan  mı olduğundan emin değildir.

Haberin Devamı

Naime zehirlenmiş, Bidar başında endişeyle iyileşmesini beklemektedir. Hatice ve Kemalettin için verilen ağır hükümle yıkılan Seniha’nın son çabaları, Bidar’la arasının büsbütün açılmasına neden olacaktır. Mehmet Selim, Efsun’un  bindiği ata ilaç verildiğini öğrenir. Bu bilgi ve beraberinde gelişecek olaylar Handan’ı oldukça zor durumda bırakacaktır.Öte yandan, Abdülhamid için kurulan suikast planı işlerken, öte yandan Abdülhamid’in kurduğu plan işe yarar ve  Paşalardan kimin hain olduğu anlaşılır. Bütün işaretler tek bir kişiyi, Mahmud Paşa’yı göstermektedir!

 

BAKMADAN GEÇME!