Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? İşte, oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak İşte, oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 12:37

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın hayatına odaklanacak olan 'Payitaht Abdülhamid' dizisi için geri sayım başladı. Bülent İnal'ın 'Abdülhamid Han'ı canlandıracağı tarihi dizinin oyuncu kadrosunda pek çok ünlü isim bulunuyor. Peki, 'Payitaht Abdülhamid' ne zaman başlayacak? İşte, yeni diziden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı olan II. Abdülhamid’in hayatını ve tahta geçtikten sonra yaşadıklarını anlatan 'Payitaht Abdülhamid' tarihi diziseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi projeleriyle tanınan Serdar Akar’ın oturduğu Payitaht Abdülhamid'in başrolünü en son ‘Babam ve Ailesi’ dizisinde yer alan Bülent İnal üstleniyor. Batı’ya karşı dengeci olurken Doğu’ya karşı İslamcı politikalar izleyen II. Abdülhamid dönemine odaklanan tarihi dizi, bu ay içerisinde ekranlarda olacak? Peki, TRT 1’in yeni dizisi ne zaman başlayacak? 'Payitaht Abdülhamid oyuncu kadrosunda kimler var?

Osmanlı İmparatorluğu’nun bunalımlı bir döneminde tahta çıkan Sultan Abdülhamid dönemini konu alan dizi 24 Şubat tarihinde TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Oyuncu kadrosunun yanı sıra, dekorları, kostümleri ve gerçek mekanlarıyla da dikkat çekmesi beklenen Payitaht Abdülhamid'in oyuncu kadrosunda Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal ve Umut Kurt gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamit Oyuncuları;

Bülent İnal (Abdülhamit Han);

Türk oyuncu 19 Mayıs 1973 Şanlıurfa Hilvan doğumludur. Eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasıyla 1997 senesinde tanıştı. İlk kez Yasemince adlı komedi dizisiyle kariyer başlangıcı yaptı. Ihlamurlar Altında adlı televizyon dizisiyle çıkış yakalayan başarılı oyuncu en son Kanal D ekranlarında bu sezon erken final yapan Babam ve Ailesi dizisinde yer almıştı.

İbrahim Kendirci;

Türk oyuncu 9 Eylül 1986 yılında Gaziantep’de doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında aldı. Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan başarılı oyuncu henüz daha ilk deneyiminde adını duyurdu. Yakışıklı oyuncu Kavak Yelleri’yle 4 sezon geçirdikten sonra Yol Ayrımı ve Sevdaluk dizilerinde rol aldı.

Akın Akınözü;

1 Ocak 1990 Ankara doğumlu Türk oyuncu CRAFT Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimleri aldı. 2014 yılında Azrail isimli sinema filmiyle oyunculuğa başladı. Ardından Muhteşem Yüzyıl’da bir sezon geçirdikten sonra bu sezon erken final yapan Arkadaşlar İyidir dizisinde rol aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!