Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde aksiyon arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde aksiyon arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 23:26

Payitaht Abdülhamid dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Abdülkadir’e büyük bir kin besleyen Sabahattin, onu hünkârın gözünden düşürecek bir hamle yaptı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisinin yayınlanan son bölümünde Abdülhamid, Parvus’un planını bir kere daha bozup Arap öğrencilerin bombalı saldırıdan kurtulmasını sağladı. Ancak Gertrude Bell, bu durumu lehine çevirdi, öğrencilere kendilerini öldürtmek isteyenin Abdülhamid olduğu yalanını söyleyerek ayrılıkçı fikirlerini aşılamaya devam etti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Abdülkadir’e büyük bir kin besleyen Sabahattin, onu hünkârın gözünden düşürecek bir hamle yapar. Bu olay Bidar ve Seniha’nın da arasının iyice açılmasına neden olacaktır.

Mehmet Selim, geçmişteki büyük aşkına benzeyen Efsun’la karşılaşmıştır. Handan Efsun’u eşinden ve Saraydan uzak tutmanın yollarını arar.

Öte yandan Fehim Paşa, Payitaht’a ölüm yayan uyuşturucunun kaynağına ulaşmak üzeredir. Ancak beklemediği bir hamleyle karşılaşır.

Parvus, darbe planları yaparken Abdülhamid ise vatanı kalkındırmak için fabrikalar açmak üzere harekete geçer. Bu durumu öğrenen Parvus, Abdülhamid’e yeni bir tuzak hazırlayarak karşısına iki seçenek çıkarır.

Abdülhamid ya fabrikalardan vazgeçecek ya da afyon ticaretine yol verecektir.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!