Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 17:04

Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanı, dizinin ilk bölümünün ardından merakla araştırıldı. Abdülhamid Han'ın döneminde yaşanan olaylar a yer verilen dizinin ilk bölümü, TRT ekranlarında izleyicilerle buluştu. Geniş bir kadroya sahip olan Payitaht Abdülhamid dizisi 2. bölüm fragmanı ilk bölümün ardından araştırılmaya başlandı. İşte, Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Yeni dizi Payitaht Abdülhamid ilk bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ dedi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse tarihi dekor ve mekanlarıyla adından söz ettiren Payitaht Abdülhamid dizisinin 2. bölüm fragmanı da şimdiden merak ediliyor. Peki, birinci bölümüyle sosyal medyaya da konu olan Payitaht Abdülhamid’in 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtı ve yeni dizinin ilk bölümünü kaçıranlar için kısa bir özet!

Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 2. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid konusu

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor. Proje Tasarımı Osman Bodur’a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok’un üstlendiği “Payitaht - Abdülhamid”, II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

Dizinin Ana Teması: Mücadele!

Haberin Devamı

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

 

BAKMADAN GEÇME!